Sportpas

Met een sportpas van de Sportdienst Herzele kan je tal van sporten gratis uitproberen waaronder voetbal bij ons. Inschrijven op deze manier geeft echter geen garantie op een plekje bij onze jeugdteams. We proberen op die manier wel iedereen de kans te geven om contactgegevens achter te laten en spoedig contact op te nemen mochten er zich kansen voordoen. Aan het begin van elk seizoen, in de maand augustus, zijn er hier en daar wel mogelijkheden binnen onze leeftijdscategorieën van U7 (6 jaar) tot U13 (12 jaar).

Richtdatum waarop we contact zullen nemen is tweede helft van juli. We informeren jullie dan verder over de situatie bij de leeftijdscategorie of nodigen jullie uit voor een testtraining in de maand augustus. Vanaf half juli wordt je aanvraag mogelijks niet tijdig verwerkt en wordt je pas uitgenodigd in de loop van het seizoen of vanaf volgend seizoen. Gelieve hiermee rekening te houden.

Indien u aangesloten bent bij een andere voetbalclub en onze club wil komen versterken, neem dan verder contact op met Bram Baeyens (baeyensbram@hotmail.com). Bezorg ons ook volgende gegevens in de mail: naam, adres, geboortedatum, huidige club.

sportpas

Doelgroep: jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar (°11-°17) 

Club: niet aangesloten bij een voetbalclub

Plaatsen nog vrij bij U8 en U9 (geboortejaren 2015 en 2016)

 Bezorg ons de informatie via onderstaand formulier.

Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input