Image

Voorwoord

 

De "eerste ploeg" zoals het al jaren en nog steeds in de mond van het bestuur en de supporters klinkt is gestart in het jaar 1928.
De naam van de club werd gekozen door de spelers-stichters, genaamd FC DE TOEKOMST BORSBEKE.
De "eerste ploeg" was al vlug gekend als een groep spelers met visie op de toekomst en doorheen al die jaren sindsdien verlopen heeft de "eerste ploeg" zijn naam alle eer aangedaan. in de Denderstreek vooral was en is het voor de tegenstrevers van onze eerste ploeg altijd een dubbele overwinning wanneer ze KVC De Toekomst Borsbeke kunnen verslaan zowel uit als thuis!

Deze drang naar de zege tegen borsbeke zette zich ook door bij de tegenstrevers van onze Reserven (Beloften), want tegen Borsbeke steekt de tegenstrever reeds jaren een tandje bij. Maar niet versaagd!!!! Onze "eerste ploeg" heeft trouwe supporters en op vrijdagavond kunnen ook onze Beloften rekenen op heel wat supporterssteun. Onze 15-jarigen worden weldra bij de "groten" gerekend en wellicht groeit er zo een U21 uit onze sterk ontwikkelde jeugdwerking.

In het jubileumjaar "90 jaar bestaan van het Borsbeekse voetbalgebeuren" is de TOEKOMST aangekomen op een vernieuwde sportaccommodatie "DE VREDE" en in de schaduw van het Warandagroen wordt het nog des te heerlijker om te sporten en te supporteren.

de TOEKOMST gloort, de TOEKOMST straalt!!!!

Hubert Goossens
Ere-voorzitter

Image

Technische staf

 

  • T1: Sammy Van Den Bossche

  • T2: Jan Vermeulen

  • Trainers Beloften: Guy De Backer & Tom De Moerloose

  • Keepertrainer:  Frederick Teichmann

  • Coördinator: Dietrich Buyle

Wedstrijden

Team

Deel deze pagina via je sociale netwerk ...

Wees onze ambassadeur !!!