Image

Voorwoord

 

Het seizoen 2018-2019 is het eerste seizoen waarbij we als club starten met een damesvoetbalploeg. Door het nieuwe kunstgrasveld kunnen wij onze speelsters een prima accommodatie aanbieden.
Meisjes verdienen het om net als jongens op een optimale manier met hun sport bezig te zijn. Talenten ontplooien en iedereen binnen zijn eigen mogelijkheden zijn persoonlijke top laten halen, is ons doel.
KVC Toekomst Borsbeke Dames wil de ambities van de speelsters ondersteunen zonder plezier en gezelligheid uit het oog te verliezen, zowel sportief als sociaal.
Jonge meisjes zijn ook welkom! Zij maken deel uit van onze gemengde jeugdploegen waarbij ze in alle rust zich sportief kunnen ontwikkelen om zo op de gepaste leeftijd de overstap te maken naar onze volwassen damesploeg.
Neem met ons contact op indien je meer informatie wenst. Twijfel niet en zet de stap naar een voetbalcarrière binnen onze club.

Technische staf

T1 is Renilde Clompen

T2 is Amelie Pieters

Coördinator is Patrick De Wilde

Wedstrijden

  • 1 november voor Hofmancup THUIS tegen Bosdam Beveren om 14.30
  • 7 november voor competitie UIT tegen Fc Juventus Schoonaarde om 20.00. Terrein is gelegen te Moleneinde, 9200 Schoonaarde.
  • 16 november voor competitie THUIS tegen RSL Denderhoutem om 20.00. 
  • 25 november voor competitie UIT tegen KSV Geraardsbergen om 10.00. Terrein is gelegen te Molendreef, 9500 Geraardsbergen.
  • 30 november voor competitie THUIS tegen KVK Ninove om 20.00

Alle supporters op post!

Team

Deel deze pagina via je sociale netwerk ...

Wees onze ambassadeur !!!