Multimove 2024-2025

We organiseren in samenwerking met de sportdienst Herzele Multimove for Foot op het Sportpark De Vrede. Alle jongens en meisjes, rond 4 tot en met 8 jaar, zijn van harte welkom om kennis te maken met deze toffe bewegingsactiviteit en kunnen zich tijdens de sessies verder ontwikkelen. Zo beschikken de deelnemers over een mooie rugzak aan bewegingsvaardigheden om hun toekomstige sportcarrière goed te starten. Multimove en fun staan centraal tijdens de sessies. De lessen worden gegeven door ervaren trainers die de kneepjes van het vak met plezier willen overbrengen. Datums zijn onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen welke tijdig zullen gecommuniceerd worden door de trainer. Onze ervaring leert ons dat spelers die dan verder instromen in onze U6 een stapje verder staan in het bewegen.

De sessies start telkens van 10.00 tot 11.00 uur op sportpark De Vrede. De sessies indoor (sporthal De Steenoven) variëren ifv beschikbaarheid van de parketzaal of sporthal. Dit kan soms iets vroeger starten.  

 

multimove

Doelgroep: jongens en meisjes van 4-7 jaar (°16-°19)

Kostprijs: € 75,00 (incl. fiscaal attest en een mooie voetbal maat 2 om zich thuis verder te kunnen ontplooien)

Dagen + uur : zondagen (nog te bepalen) telkens van 10.00 tot 11.00 uur.) Datums onder voorbehoud van wijzigingen.

Locatie: Sportpark De Vrede (Pastorijstraat 12, Borsbeke) of Sportpark De Steenoven (Kerkkouter 40, Herzele), andere locaties mogelijk in Herzele ifv beschikbaarheid en weersomstandigheden.

 Snel zijn is de boodschap! 

Inschrijven via onderstaand formulier.

Please type your full name.
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
0,00 EUR
Invalid Input

Bij het versturen van dit formulier wordt u bij keuze Bancontact doorverwezen naar Mollie, dit is onze betaalpagina waar u met bancontact het verschuldigde bedrag kan betalen.

Invalid Input